Відкриття оновленого адміністративно-лабораторного комплексу

18 грудня 2014 року було урочисто відкрито відреставрований адміністративно-лабораторний комплекс НДЕКЦ при ГУМВС України в Харківській області.
     Практично з нуля повністю відремонтовано будівлю, в якій зараз знаходиться новітня лабораторія відділу спецдосліджень,ДНК-лабораторія, адміністративний блок, а також приведена в належний стан прилегла територія.
     Відкрили роботу оновленого адміністративно-лабораторного комплексу губернатор Харківщини Ігор Балута, голова облради Сергій Чернов, начальник обласного главку міліції Анатолій Дмитрієв та керівники підрозділів правоохоронних органів.


     Право підняти прапор України отримали співробітник НДЕКЦ, який став кращим у конкурсі професійної майстерності у 2014 році Олег Кокорін та керівник сектору пожежотехнічної експертизи Дмитро Каракуркчи, який нещодавно повернувся з зони проведення АТО.
     Начальник Науково-досвідного експертно-криміналістичного центру полковник міліції Станіслав Перлін виразив слова щирої вдячності усім присутнім, зазначивши, що ця подія стала можливою лише завдяки спільним зусиллям органів державної влади та правоохоронних структур.
     Після вітальних слів почесні гості разом із очільником харківської міліції перерізали символічну стрічку та у супроводі керівника експертної служби  Перліна Станіслава Ігоровича оглянули оновлені приміщення підрозділу та нову лабораторію.




    На 1-му поверчі експертного центру розмістився лабораторний комплекс, на 2-му — адміністративна частина, де працюють експерти інших напрямків. Знайшлося місце і для музею історії криміналістичної справи.