Участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання судової експертизи і криміналістики» з нагоди 100-річчя Національного наукового центру «Інститут судових експертиз імені Заслуженого професора М. С. Бокаріуса»

10 листопада 2023 року працівники Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання судової експертизи і криміналістики» з нагоди 100-річчя Національного наукового центру «Інститут судових експертиз імені Заслуженого професора М. С. Бокаріуса».
З вітальним словом до учасників конференції звернувся перший заступник директора Харківського НДЕКЦ кандидат технічних наук, доцент Сергій Данець, який відзначив важливість наукового заходу для пошуку ефективних шляхів протидії глобальним викликам і загрозам та поліпшення стану наукового забезпечення судово-експертної діяльності. Провідні фахівці центру доктор юридичних наук, професор Руслан Степанюк та кандидат психологічних наук, доцент Світлана Лозова виступили з доповіддю на тему «Деякі тенденції незаконного ринку наркотиків в Україні в умовах війни». Конференція зібрала потужний склад науковців з різних країн, які обговорили широке коло нагальних теоретичних і практичних проблем у галузі криміналістики та судової експертизи.
 

1 1