Відстріл вогнепальної зброї.

Сектором дослідження зброї відділу криміналістичних видів досліджень Харківського НДЕКЦ МВС України надаються послуги з відстрілу вогнепальної зброї та огляд її технічного стану (газової, гладкоствольної мисливської, спортивної, стартової, холостої, несмертельної дії, переробленої з військових зразків нарізної і комбінованої мисливської та спортивної).
Прийом зброї для відстрілу проводиться за адресою: м. Харків, вул. Ярославська, 1/29 по вівторках та четвергах з 10-00 до 17-00 із перервою з 13.00 до 14.00.
Зброя приймається у власника зброї за наявності паспорту громадянина України, дозволу на зброю, трьох штатних патронів (для газової зброї тільки холостих, для зброї травматичної дії – виключно патронами вітчизняного виробництва), карабіни приймаються виключно у чохлах.

Вартість послуг згідно постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 №1098 складає:

Відстрілювання вогнепальної зброї та огляд її технічного стану, у тому числі:

газової, гладкоствольної мисливської і спортивної, стартової, вихолощеної

73,16 грв (в.т.ч. ПДВ)* 

несмертельної дії, переробленої з військових зразків нарізної і комбінованої мисливської та спортивної

84,42 грв (в.т.ч. ПДВ)*

* квитанції сплачуються за кожну одиницю зброї окремо.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ !

При контрольному відстрілі деяких моделей зброї (наприклад, зробленої з порошкових металів та сплавів) можливе руйнування зброї внаслідок пострілів, яке не залежить від дій експерта, а залежить від конструктивних характеристик зброї та типу патронів, що надані власником.

Приймаючи зброю на відстріл експерт попереджає власників зброї про можливість її руйнування. Після чого, здаючи зброю та підписуючи заяву, власник надає згоду на проведення контрольного відстрілу, та засвідчує підписом, що він поінформований про можливі наслідки стрільби наданими ним патронами.


Деталі за телефонами: (057) 730-83-71, 730-83-06, 730-82-06, 730-82-61.