Участь у роботі XІ Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту»

Перший заступник директора Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, кандидат технічних наук Сергій Данець прийняв участь у роботі XІ Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції «Проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту», яка відбулася у м. Вінниця 13-14 квітня 2023 року, підготувавши тези доповіді на тему: «Аналіз методів визначення швидкості транспортних засобів при розслідуванні ДТП».  Робота конференції проводилася за такими основними напрямками: проблеми та перспективи розвитку автомобільного транспорту та транспортних засобів; сучасні технології на автомобільному транспорті; транспортні технології, логістика, організація і безпека руху; сучасні технології організації та управління на транспорті; системотехніка і діагностика транспортних машин; стратегії, зміст та нові технології підготовки спеціалістів з вищою технічною освітою в галузі автомобільного транспорту.
За результатами роботи Сергій Данець отримав сертифікат щодо підвищення кваліфікації в обсязі 15 годин (0.5 кредитів ECTS).
 
Сертифікат Данець
© 2024 Харківський НДЕКЦ МВС. All Rights Reserved.