Участь працівників Центру у профорієнтаційному заході «Місто професій»

14 вересня 2017 року працівники Харківського НДЕКЦ МВС України, на запрошення міжнародного ділового журналу «Community», прийняли участь в профорієнтаційному інтерактивному дитячому заході «Місто професій» - першому і єдиному, на сьогоднішній день, масштабному соціальному профорієнтаційному заході, який відбувся у м. Харкові.

Мета заходу – надати можливість кожній дитині спробувати себе в усіх представлених професіях.

Вперше такий захід пройшов в 2014 році в 12 містах України. Учасниками стали діти віком від двох до вісімнадцяти років загальною кількістю понад 40 тисяч учасників.

В 2016 році проект був реалізований в 25 містах та 2 селах України. Загальна кількість дітей, які стали учасниками – майже 350 тисяч.

Під час проведення заходу представники Центру надали можливість всім бажаючим дітям у вигляді гри спробувати себе в професії експерта – криміналіста для розуміння важливості цієї професії для суспільства.

За для цього була облаштована імпровізована зона огляду місця події. Кожна дитина мала можливість прийняти безпосередню участь в «розкритті злочину», знайти різноманітні сліди «злочинця», зафіксувати їх з використанням криміналістичного обладнання, в тому числі із застосуванням системи візуалізації SceneScore Advance RUVIS.

 





© 2024 Харківський НДЕКЦ МВС. All Rights Reserved.