Конкурс-виставка дитячих малюнків «Я і моя родина»

1 червня - День захисту дітей в Україні. Свято відзначається щорічно з 1 червня 1998 року, відповідно до Указу Президента України Леоніда Кучми (від 30 травня 1998 року № 568/98). Воно було встановлено на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей «Україна – дітям»
1 червня відзначають також Міжнародний день захисту дітей, який був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
Напередодні Дня захисту дітей в Україні, а також Міжнародного дня захисту дітей, в колективі Харківського НДЕКЦ був проведений конкурс-виставка малюнків на тему «Я і моя родина». Учасниками конкурсу стали дітлахи працівників центру у віці до 10 років.
Малюки продемонстрували не аби які здібності та вразили нас палітрою барв. Їх малюнки свідчать, що діти бачать навколишній світ мирним, яскравим та родинним.
 
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12