Проведення екскурсії для представників факультету слідчої та детективної діяльності Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого

В рамках Меморандуму про співробітництво Харківський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр відвідали представники факультету слідчої та детективної діяльності Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого. З вітальним словом виступив директор Харківського НДЕКЦ МВС Ігор Давиденко, який закцентував увагу на важливість поєднання науки і практики при підготовці майбутніх слідчих і детективів.
У заході взяли участь керівник Центру криміналістичних інновацій «intelligenTrident» НЮУ ім. Я. Мудрого Василь Білоус, а також декан факультету слідчої та детективної діяльності НЮУ ім. Я. Мудрого Богдан Головкін, заступник декана Олексій Таволжанський і студенти факультету. Василь Білоус звернувся з доповіддю-подякою побратимам-експертам «Взаємозв’язок криміналістичної науки, освіти і практики: роль у становленні професійного правника».
Про діяльність центру розповіла провідний фахівець з наукової роботи відділу забезпечення діяльності центру Світлана Лозова, яка окреслила основні напрями діяльності центру та його завдання, а також особливості роботи центру під час війни.
З доповіддю про один з найбільших відділів Харківського НДЕКЦ МВС виступив старший судовий експерт відділу криміналістичних видів досліджень Сергій Стрілець.
Студенти також мали змогу оглянути музеї експертного центру, отримати цікаву інформацію щодо розвитку Експертної служби з давних давен і дотепер, оглянути найбільш цікаві експонати вибухотехнічного музею.
 

1 1

2

IMG 20231205 123334

IMG 1209 11 1